Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: 250.000 «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!


Ήταν προεκλογική υπόσχεση του ΠΑΣΟΚ, με την οποία συμφωνούσαν και όλα τα άλλα κόμματα –και η ΝΔ και το ΛΑΟΣ- (θυμηθείτε την προεκλογική εκπομπή του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη στο Μέγκα) και τώρα ανακοινώθηκε η υλοποίησή της, προσεχώς. Να τι δήλωσε στη Βουλή, ο αρμόδιος υπουργός Ραγκούσης, κατά την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβερνήσεως: «Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα».

Πρόκειται για τους 250.000 «υποψηφίους Έλληνες», όπως τους αποκαλούσαν οι «προοδευτικοί», που ζητούσαν επιμόνως την «ελληνοποίησή» τους, για να μας διαλύσουν!

Κι όποιος διαφωνεί και «γυρεύει τον ελληνισμό στα αίματα και άλλες αρλούμπες, ας φορέσει μια σβάστικα κι ας πάει να κάνει παρέα με τους ναζιστές», όπως έγραφε προ μηνός, περίπου, στο «έγκριτο» Βήμα, κάποιος «προοδευτικός». Άθελά του, έστω κι αν λέει τις γνωστές αρλούμπες περί «σβάστικας» και «ναζιστών», υπέδειξε άμεσα και την μόνη λύση εθνικής αντίστασης στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το μόνο κίνημα που τρέμουν τα «προοδευτικά» παπαγαλάκια της παγκοσμιοποίησης, γιατί προφανώς έχουν τους λόγους τους!