Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ....


-Σήμερα 28 Οκτωβρίου,μια ένδοξη μέρα για όλους μας. Δοξάζουμε και τιμάμε όλους εκείνους που πολέμησαν εναντίων των εχθρικών δυνάμεων το 1940’ χάρη στους οποίους χρωστάμε την ελευθερία της πατρίδας μας.
-Σήμερα δοξάζουμε όλους αυτούς τους Έλληνες που δεν φοβήθηκαν την αριθμητική υπεροχή των Ιταλικών και Γερμανικών δυνάμεων και αντιτάχτηκαν γενναία λέγοντας ΟΧΙ στους κατακτητές, δίνοντας τη ζωή τους για μια Ελλάδα ελεύθερη και αυτόνομη.
-Γιορτάζουμε για την ανυποταγή της χώρας μας ενάντια σε έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς μας στον Β' παγκόσμιο, των Γερμανών, που είχαν μεν ισχυρότερο στρατό αλλά σε καμία περίπτωση, το ίδιο ηρωικό με το στρατό των Ελλήνων.
-Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς είναι να τιμήσει αυτούς τους ήρωες πηγαίνοντας σε παρελάσεις, συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις κ.τ.λ.
-Επίσης δεν πρέπει απλώς να μην ξεχάσουμε ποτέ τι έκαναν για εμάς αλλά οι μνήμες τους να λειτουργήσουν ως παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νεώτερους Έλληνες ώστε να πράξουν ανάλογα όταν χρειαστεί.
-Παλιότερα λέγαμε ότι οι Έλληνες μάχονταν σαν ήρωες. Στο μέλλον θα λέμε οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες…


-Επίσης θέλω να προσθέσω ότι είναι βαθυά νυχτωμένοι όσοι πιστεύουν ότι το ΕΛ.ΑΣ και το ΕΑΜ βοήθησαν στον Ελληνικό αγώνα ενάντια των κατοχικών δυνάμεων.
-Αντιθέτως είχαν κάνει συμμαχίες με γερμανούς στρατηγούς (για τις οποίες έχουν βγει στη φόρα αποδείξεις και ντοκουμέντα), ώστε να είναι ''εντάξει'', παραμυθιάζοντας τον Ελληνικό λαό ότι δήθεν πρόσφεραν έργο!!!
-Αυτοί που πολέμησαν στην πραγματικότητα δεν ανήκαν σε οργανώσεις αλλά ήταν στρατιώτες και ανυπότακτοι πολίτες.
-Δεν θα μιλήσω για τις 300.000 Έλληνες που σκότωσαν οι αντάρτες (ΕΑΜ,ΕΛ.ΑΣ)....Είναι γνωστά ελπίζω τα εγκλήματα τους και η γενοκτονία επί εμφυλίου...
-Υπόψιν ότι οι παραπάνω είναι το σημερινό ΚΚΕ και έγιναν κόμμα και νόμιμοι από την τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. και σήμερα παίρνουν επιδόματα επειδή ''βοήθησαν'' στον πόλεμο....αίσχος
-Όσοι αμφισβητούν τα παραπάνω ας επικοινωνήσουν με το blog για περαιτέρω πληροφορίες.




…..Την 28ην Οκτωβρίου 1940 εσημειώθει ένα γεγονός το οποίον θα σαλπίζει αιώνια την αλήθεια, ότι η βια δεν μπορεί να καταπνίξει τον πόθο προς την ελευθερία. Και κάτι επιπλέον: την προθυμία του ανθρώπου να θυσιάζει τη ζωή του, για να ζήσει η ελευθερία αυτή.…