Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

«ΕΙΔΕΣ Ο ΧΑΣΑΝ;» ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ… ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ! ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ


Στην φωτογραφία δίπλα βλέπετε «έλληνες» ψηφοφόρους να προσεύχονται σε δρόμο των Αθηνών για την νίκη του κόμματός τους

Ήρθε η ώρα να το δούμε κι αυτό: τους αλλοεθνείς να ψηφίζουν στις δημοτικές-νομαρχιακές εκλογές κι έτσι να καθορίζουν με την ψήφο τους το δικό μας μέλλον! Την… πρωτοποριακή αυτή αλλαγή θα την φέρει το ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ του… Καουμπόϋ, όπως εξήγγειλε στην Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Ραγκούσης: «Αναφορικά με το δικαίωμα ψήφου, θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές».

Βεβαίως, για να συμβεί αυτό χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή, την οποία το ΠΑΣΟΚ δεν διαθέτει. Πως, λοιπόν, βγαίνει ο υπουργός και το εξαγγέλει με σιγουριά; Κατ’ αρχήν, είναι δεδομένο, πως θα υπερψηφίσουν την συγκεκριμένη πρόταση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες μας, έχει εξασφαλιστεί η συναίνεση και της ΝΔ αλλά και του ΛΑΟΣ!

Έτσι, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να ψηφίζουν οι… φίλοι μας οι αλλοεθνείς, πρώην και νυν λαθρομετανάστες, και στις «εθνικές» εκλογές, όπως βεβαίως επιθυμούν οι (πραγματικές τους) πατρίδες, ή οι «φίλιες» δυνάμεις αυτών (π.χ. οι Πακιστανοί, Μπαγκλαντεζιανοί και λοιποί μουσουλμάνοι θα ψηφίζουν σύμφωνα με τα συμφέροντα της Τουρκιάς κ.λπ.). Δηλαδή, θα ψηφίζουν όποιον είναι συμμορφωτικός προς τις απαιτήσεις Αλβανίας, Σκοπίων, Βουλγαρίας, Τουρκίας, ΗΠΑ και λοιπών… φίλων και… συμμάχων μας.

Όπως καταλαβαίνεται, ο εχθρός δεν βρίσκεται πλέον προ των πυλών, έχει ήδη μπει μέσα, εδώ δίπλα μας, ζει ανάμεσά μας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την εθνική μας επιβίωση, από τον δρόμο του ΑΓΩΝΑ. Του αγώνα, που μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξέρει να δίνει, χωρίς υστεροβουλίες, σκοπιμότητες και συμβιβασμούς!