Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ο Αλέξης, οι πράξεις της Antifa και οι Αστυνομικοί…


Σήμερα όπως ήταν ‘’κανονισμένο’’, οι ‘’άπλυτοι’’ της Antifa μαζί με τα κουμούνια κατέβηκαν στο κέντρο για επεισόδια με την γνωστή αφορμή να τιμήσουν την μνήμη του Αλέξη. Αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας δεν έχει προηγούμενο! Αναρχικοί από όλη την Ευρώπη να έρχονται για επεισόδια ανενόχλητοι (έτσι νόμιζαν τουλάχιστον). Με αφορμή τον θάνατο ενός παιδιού που εκτός από αναρχοκουμούνι ήταν (άσχετα με τα ψέματα που λένε) μέσα σε ‘’παρέες’’ της antifa και συμμετείχε ενεργά σε πολλά επεισόδια. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε αποβληθεί στην κυριολεξία από όλα τα σχολεία που είχε φοιτήσει! Αυτόν τιμάνε οι αναρχικοί! Αλλά ουσιαστικά προσβάλουν και την μνήμη του γιατί αντί να μαζευτούν σε κάποια συγκέντρωση για να τον ‘’τιμήσουν’’ (αφού τον εξυμνούν λες και είναι κανένας ήρωας!), έκαψαν (πέρυσι) την μισή Αθήνα και έχουν σκοπό να το ξανακάνουν. Αυτοί είναι οι αναρχικοί…
Τα ΜΜΕ δεν πάνε πίσω καθώς τους υποστηρίζουν στο έπακρο σε κάθε τους ενέργεια!

Ενώ για τους 2 αστυνομικούς που πυροβόλησαν μέλη της ρώσικης μαφίας λίγο πιο πάνω από την Ταυγέτου ή τους 6 αστυνομικούς που πυροβόλησαν με 100 σφαίρες αλλοδαποί στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής (5 νέοι αστυνομικοί που ταυματίστικαν και μια νέα αστυνομικίνα που χτυπήθηκε πιο πολύ και ήταν πολύ βαριά στο νοσοκομείο και μετά το πέρας 2 ημερών από το συμβάν η εξέλιξη της υγείας της δεν ξαναφέρθηκε),ή ακόμα και στους 2 αστυνομικούς που βρίσκονται βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο από χτυπήματα στο κεφάλι με σφυριά από αναρχικούς στα σημερινά επεισόδια…
(Υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα αλλά αυτά αρκούν για αυτό που θέλω να πω)
Για όλους αυτούς δεν δείχνουν ενδιαφέρον τα ‘’αντικειμενικά’’ ΜΜΕ, ούτε γίνεται σάλος, ούτε αναζητούν τους δράστες όσο θα έπρεπε.
Γιατί? Οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι? Δεν έχουν οικογένειες και παιδιά ?
Οι αστυνομικοί δεν ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση. Οι υπαίτιοι είναι αυτοί που έχουν την εξουσία (διοικητές της αστυνομίας, πολιτικοί κ.τ.λ.).
Μην περιμένετε οι ματατζήδες των 700 ευρώ να αλλάξουν την χώρα (εξάλλου δεν έχουν την εξουσία). Αυτοί που τους ελέγχουν και δίνουν τις εντολές πρέπει να ξυπνήσουν!
Και μπορεί να ακούγεται ότι πολλοί αστυνομικοί είναι στο πλευρό των αναρχικών αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα εφόσον οι αστυνομικοί εκτελούν απλά εντολές χωρίς να τους πέφτει λόγος. Δεν μπορούν με λίγα λόγια να έχουν αντίλογο.

Όσο για τον ειδικό φρουρό προφανώς έπρεπε να τιμωρηθεί για ότι έκανε, όπως και έγινε, βάση των Νόμων. Οι αναρχοκουμουνιστές δεν είχαν, ούτε έχουν ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να καίνε την Αθήνα (και ειδικότερα τα μαγαζιά και τα σπίτια νομοταγών πολιτών), για οποιονδήποτε λόγο!
Όλοι οι αναρχικοί αποκαλούν τους χρυσαυγίτες φασίστες όμως οι ίδιοι δεν σέβονται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των υπολοίπων πολιτών (όπως δείχνουν ξεκάθαρα οι πράξεις τους!)
Μην ξεχνάμε επίσης το κατέβασμα της Ελληνικής σημαίας από επίσης αναρχικούς, την ύψωση της σημαίας της Antifa και σαν να μην έφτανε αυτό…κάψανε στην συνέχεια την Ελληνική μας σημαία που συμβολίζει όλους τους αγώνες που έκαναν οι πρόγονοί μας και αντικατοπτρίζει γενικότερα το Έθνος μας.
Ευτυχώς η αστυνομία δεν έμεινε άπρακτη όπως πέρυσι άλλα μετά από πολύ ξύλο έδωσε στους ανάρχες να καταλάβουν ποια είναι η θέση τους.
Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και ομάδες εθνικιστών που βοήθησαν στην καταπολέμηση των αναρχικών χωρίς κανένα δισταγμό.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές και όλους εκείνους που αγωνίζονται με κάθε τρόπο για το καλύτερο μέλλον της Πατρίδας μας…