Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Φτύστε τις παρατάξεις κατάμουτρα!!!


Η Πατριδα,για την οποια καποιοι εχυσαν το αιμα τους,ειναι πανω απο κομματα και παραταξεις!
Τα ελληνικα πανεπιστημια εχουν κατηντησει πολυχρωμα τσιρκα,οπου ο καθε αλητης την ειδε "αγωνιστης".

Η αρρωστεια των κομματων εχει εισχωρησει στα πανεπιστημια,οπου η νεολαια παιζει τα πολιτικα παιχνιδια των πολιτικαντηδων.
Στα πανεπιστημια πλεον κυριαρχει η αριστερη χουντα!Αναπαραγεται μετα μανιας η απολιθωμενη μαρξιστικη θεωρια και οποιοσδηποτε μιλησει για Πατριδα,και Εθνος εχει μπει στη μαυρη λιστα!

Δηλαδη αυτοι οι κυριοι που κατηγορουν τους εθνικιστες ως ακραιους,αυτοι οι ιδιοι ειναι που απαγορευουν στο καθε σκεπτομενο ατομο να εκφραστει!

Δαπ-Πασπ:Γνωστα κομματοσκυλα που στο ονομα των ψηφων κανουν τα παντα.Ειναι αυτοι που γινονται βδελες στους πρωτοετεις.Η περιγραφη που τους αρμοζει;Ελλεινα κομματοσκυλα..

Π.Κ.Σ:Οι κλασσικοι Κνιτες φοιτητες που οι πιο πολλοι αγνοουν τι εγκληματα και προδοσιες εκανε το ΚΚΕ και αναπαραγουν τη μασημενη κασετα που τους εχουν μαθει.

Δικτυο,ΕΑΑΚ,Αναρχικοι:Εδω τα σχολια περιττευουν.Οι ανθρωποι ειναι προδοτες του Εθνους!Εχουν σα χομπι να καινε μαγαζια,κτιρια,τη σημαια μας!

Μονο οι Εθνικιστες απαγορευεται να εκφρασουν γνωμη!Εαν το κανουν δεν ειναι απιθανο μεχρι και να τους βλαψουν σωματικα.
Αυτη ειναι η ¨δημοκρατια τους".Ομως δεν ελαβαν υποψη κατι.Οτι οι Εθνικιστες δε λυγιζουν!Οσο και να μας πολεμησουν παντα θα μας βρισκουν μπροστα τους,γιατι η Ελλαδα και το Εθνος ειναι υπερανω ολων!

Ουτε δεξια,ουτε αριστερα,μονο των ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ.

Εξω τωρα ολες οι παραταξεις και τα κομματικα συμφεροντα!

Φοιτητη,φτυσε καταμουτρα τα κομματοσκυλα!Ελα στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!