Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή! “ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ”

-Δεν θα ψηφίσω την Νέα Δημοκρατία γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε τους Αξιωματικούς που πέθαναν στην φυλακή, ούτε την νομιμοποίηση του ΚΚΕ, ούτε τους διωγμούς των Εθνικιστών. Γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του 1989 και του 2004 για κάθαρση και δικαιοσύνη ενάντια στους «κλέφτες» του ΠΑΣΟΚ… Λόγια που αποδείχθηκαν στην πράξη ψεύτικα! Δεν θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία γιατί είμαι Εθνικιστής και ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ το «Η Κύπρος είναι μακριά»!

-Δεν θα ψηφίσω το ΠΑΣΟΚ γιατί διέλυσε και καταχρέωσε την Πατρίδα μου στο ληστρικό πολυεθνικό κεφάλαιο με τα ατέλειωτα δάνεια που μοίρασε και πήγαν στα χαμένα και στην πραγματικότητα κατέστρεψαν την εθνική οικονομία. Δεν θα ψηφίσω το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω τα όσα συμφώνησε ο Αντρέας με τον Οζάλ στο Νταβός και το «ευχαριστούμε τους Αμερικάνους» του Κώστα Σημίτη στα Ίμια! Δεν μπορώ να ξεχάσω τα ζεϊμπέκικα του Γιωργάκη με τον Τζεμ, καθώς και το «μπράβο Giorgo»

-Δεν θα ψηφίσω αριστερά ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΚΚΕ γιατί ενώ παριστάνουν τους προστάτες του λαού, των εργατών και των μισθωτών, είναι αυτοί που δεν αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση που οδήγησε στην ανεργία εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες. Δεν ξεχνώ την εθνική μειοδοσία της αριστεράς στα μεγάλα εθνικά θέματα σε Μακεδονία, Θράκη και Βόρειο Ήπειρο! Δεν ψηφίζω αριστερά γιατί είμαι Εθνικιστής και ο εβραιομπολσεβικισμός υπήρξε η κατάρα των λαών.

-Δεν θα ψηφίσω ούτε Καρατζαφέρη, ούτε Παπαθεμελή, ούτε τους πικραμένους της Νέας Δημοκρατίας, ούτε τους πικραμένους του ΠΑΣΟΚ, που αποφάσισαν να κάνουν κόμμα στα εξήντα τους, όταν τους έδιωξαν από εκεί που για δεκαετίες βρισκόντουσαν στα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, που είναι το ίδιο ένοχα για τον εθνικό κατήφορο.
-Δεν θα ψηφίσω τον Καρατζαφέρη γιατί είμαι Εθνικιστής και δεν μου αρέσει ένα κόμμα μέσα στο οποίο αναθεματίζουν την Ιδέα της Φυλής και «όλοι οι καλοί χωράνε»… από ομοφυλόφιλοι μέχρι μέλη μυστικών εταιρειών και μαρξιστές!

-ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γιατί είναι οι μόνοι που ασυμβίβαστα παλεύουν και μάχονται στο πεζοδρόμιο για μια καθαρή Ελλάδα χωρίς λαθρομετανάστες. Οι μόνοι που δεν απολογούνται για τις Ιδέες τους και είναι υπερήφανοι για την πίστη τους στην φυλετική Ιδέα και τον Εθνικισμό. Γιατί δεν είναι ένα τηλεκόμμα «καθώς πρέπει αστών», αλλά ένα Κίνημα ζυμωμένο στους αγώνες, που δίνει μάχες και κάνει θυσίες.
Θα ψηφίσω την Χρυσή Αυγή γιατί εκπροσωπεί την μοναδική εθνική επαναστατική πολιτική σε αυτή τη χώρα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ