Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Εθνικές Εκλογές 2009: Κόμματα Εξουσίας…


-Όσον αφορά τις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα,γνωστα στους περισσότερους αλλά όχι σε όλους.
Μια εισαγωγή πρώτα…
Απορώ πραγματικά με το πως σκέφτεται ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων.Είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης στην οποία επικρατούν εδώ και 30 χρόνια δύο μεγάλα κόμματα χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα…
Από την πτώση της χούντας (1974) και μετά εκλέγονται ‘εναλλάξ’ έχοντας φέρει την χώρα σε αδιέξοδο.
Όλοι είδαμε τα αποτελέσματα των εκλογών.Αντί να ξυπνήσουν οι περισσότεροι ξαναψήφισαν ένα κόμμα φιλοαμερικάνων που κυβερνησε την πατρίδα μας για 20 χρόνια χωρις να κάνει τίποτα!
Το πασοκ μοίραζε δάνεια σε ολους και η Ελλάδα ειχε βρεθει τοτε και ακομα ειναι ξεκρέμαστη οικονομικα και καταχρεωμενη.Δεν θα μιλησω για το τοτε ομως,είναι γνωστα αυτά που εκανε το πασοκ όταν ειχε τη εξουσια.

-Η Ν.Δ. για 5 χρονια επισης ακολουθησε πιστα τα βηματα του πασοκ κλεβοντας και χρεωνοντας τον Ελληνικο Λαό.Καθε Έλληνας είπαν πως χρωστάει κανονικά 24.000 ευρω στην Ε.Ε.
Οι περισσοτεροι Ελληνες βλεποντας τα σκανδαλα και την οικονομικη κριση στραφηκαν παλι στο ιδιο κομμα που ειχαμε πριν 5 χρονια σαν ξαφνικα να σβηστηκε η ιστορια!
Πρεπει να σταματησει επιτελους αυτή η κατασταση της συνεχους επανεκλογής των 2 κομμάτων εξουσιας.
Νομιζουν οριζμενοι ότι το ΠΑΣΟΚ τωρα που εχει άλλο προεδρο ότι αλλαξε και συνηθειες!
Θυμηθειτε ότι ο Γ.Παπανδρέου εχει υπαρξει υπουργος δυο φορες στο παρελθον και δεν εκανε τιποτα ωφελιμο.
Δεν είναι μονο αυτό όμως.Το προγραμμα του απαιτει τεραστια ποσα για να υλοποιηθει.Η Ν.Δ. λεει 10δις και αλλοι υπολογιζουν και περρισοτερο.

Λενε για παραδειγμα πως θα παγωσουν τα δανεια σε ολες τις τραπεζες και θα μειωσουν τους φορους,θελοντας μονο ψηφους των Ελληνων εφοσον αυτό είναι ακατορθωτο διοτι ειμαστε ηδη χρεωμενοι σαν χωρα.Ονειρευονται ολοι μεσα στο πασοκ μια ουτοπια που ποτε δεν προκειται να πραγματοποιηθει.Ενα φιλοαμερικανικο κομμα που δεν δινει δεκαρα για τους κυπριους και τους θελει ως ξεχωριστη χωρα όπως και εχει ηδη δηλωσει.
-Δεν θα μιλησω για το προγραμμα τους για θεματα όπως η λαθρομεταναστευση γιατι είναι για τα γελια (όλα ευνοούν τους ξενους)…υπαρχουν σε προηγουμενη δημοσιευση εξαλλου.Μπορειτε να ανατρεξετε και στην σελιδα τους ,θα διαπιστωσετε πολλα για ολες τις ανθελληνικες τους θεσεις.
Αναφορικα λεω μια από τις πρωτες ενεργειες του νεου προγραμματος τους που ηταν η καταργηση του υπουργειου Μακεδονιας και Θρακης την οποία πραγματοποίησαν χθές!!!

-Με λιγα λογια θελω να πω πως πολλοι Ελληνες δεν εβαλαν μυαλο,πρεπει να τα ξαναπαθουν από το πασοκ για 2η φορα για να ξυπνησουν.
Δεν μπορω να το δεχτω ως εθνικιστης ουτε ως Ελληνας ότι εχουμε παλι σοσιαλισμο στην πατριδα μας…θα πεσει γρηγορα όμως,αυτό είναι το μονο σίγουρο,γιατί τα ρουσφετια,οι κομπινες και οι απειρες ψευτικες υποσχεσεις στο τελος προδιδουν τα κομματα που ενεργουν με τετοιους τροπους…


-Επίσης θέλω να καταγγείλω όλους αυτούς τους άχρηστους και ύπουλους που έκρυψαν ή δεν φανέρωσαν ποτέ 500.000 από τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.Αν πιστεύουν ότι έτσι θα ρίξουν το μεγαλύτερο εθνικιστικό λαϊκό κίνημα είναι γελασμένοι…
Ωστόσο τέτοιες ενέργειες του παρακράτους,εκεί που δεν υπάρχει έλεγχος…μόνο ένα πράγμα δηλώνει προς εμένα και όλους τους συναγωνιστές εθνικιστές και πατριώτες,ότι μας ‘φοβούνται’ αλλιώς απλά δεν θα υπήρχαν τόσες καταγγελίες για ελλείψεις ψηφοδελτίων και καταστροφές των πλακάτ στα κεντρικά σημεία (προφανώς από αριστερούς και κυρίως από κομμούνια)….
Αλλά μας υπενθυμίζει ταυτόχρονα ότι κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος,όμως στο τέλος δικαιώνεσαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου