Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Σύλησαν τον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου!


"Αγνωστοι, κατά τη διάρκεια της νύχτας άνοιξαν τον τάφο του αείμνηστου τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου στο κοιμητήριο Δευτέρας,αφαίρεσαν από το φέρετρο τη σορό του και την εξαφάνισαν.

Το πρωτοφανές γεγονός συνέβη χθες βράδυ και η γνωστοποίηση του προκάλεσε σοκ ανά το παγκύπριο.

Ως εγκληματική, βανδαλιστική πράξη ιεροσυλίας χαρακτήρισε το γεγονός ο πρώην στενός συνεργάτης του αείμνηστου Τ.Παπαδόπουλου, Χρύσης Παντελίδης.

«Εγκληματίες, ιερόσυλοι άνοιξαν τον τάφο του Προέδρου και αφαίρεσαν τη σορό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παντελίδης.

Όπως είπε οι βάνδαλοι άνοιξαν τον τάφο και πήραν τη σορό αφήνοντας άδειο το φέρετρο και οι Αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Ο κ. Παντελίδης ανέφερε πως το άδειο φέρετρο εντόπισε γύρω στις 8 το πρωί, πρώην μέλος από την φρουρά του Τάσσου Παπαδόπουλου που πήγαινε κάθε πρωί στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του. "

Μήπως είναι κάποιο τέχνασμα, το οποίο θέλει να στρέψει τα βλέμματα μας αλλού;Μήπως είναι ένα τέχνασμα και πάλι για να δουλέψουν οι μηχανισμοί παραπληροφόρησης και να αποκρύψουν από τα μάτια μας τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται με σκοπό να μας επιβάλουν ένα κατάπτυστο σχέδιο;

Ενώ πριν λίγες μέρες είχαμε τα "υποκινούμενα" επεισόδια στην Αθήνα, και όλα τα Μ.Μ.Ε. έστρεψαν την προσοχή μας στα επεισόδια, με συνεχείς αναφορές μόνο σε αυτά, αλλά κανένα δεν αναφέρθηκε στο πολυπόθητο «συγχωροχάρτι» που πήρε η Τουρκία, από Αθήνα και Λευκωσία, για τη στάση της απέναντι στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον «κυπριακό εμπόδιο» στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της στην Ε.Ε., πλην της τελικής κρίσης για το αν θα γίνει ή όχι μέλος της Ε.Ε. μετά το τέλος των διαπραγματεύσεών της. (κάνε κλίκ εδώ για περισσότερα)

Έτσι και τώρα στην Κύπρο, αφού δεν υπάρχει η δυναμική των υποκινούμενων αναρχικών, που όποτε συμβαίνει κάτι εμφανίζονται, καταστρέφουν τα πάντα, και αποσπούν όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας, έτσι και τώρα κάποιοι άγνωστοι κλέβουν την σωρό του τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου! Σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο που το Κυπριακό πρόβλημα βρίσκεται στην "τελική ευθεία" αλλά και οι τρόποι στο πως να μας επιβάλουν τα σχέδια τους, αλλά και το ζήτημα της εντάξεως της Τουρκίας στην Ε.E.

Και διερωτόμαστε! Μήπως θέλουν να αποπλανήσουν την κοινή γνώμη, και να στρέψουν τα βλέμματα μας αλλού; Ούτως ώστε να μπορούν να περάσουν πιο εύκολα τα ύπουλα σχέδια τους; Κάτι παρόμοιο που συμβαίνει και στην Αθήνα ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΑΤΕ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

Ε.ΛΑ.Μ.